Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mosch işareti.....

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bildiğin horned hand işte görsel olarak http://www.buckleshop.com/15772_small.jpg
    Ronnie James Dio'nun çıkardığı metalci işareti olarak bilinen İtalyan kökenli bir işaret, kötülüklerden korunma anlamına da gelir...

Yorum

Bildiğin horned hand işte görsel olarak http://www.buckleshop.com/15772_small.jpg
      Ronnie James Dio'nun çıkardığı metalci işareti olarak bilinen İtalyan kökenli bir işaret, kötülüklerden korunma anlamına da gelir...
      3 sayfa konuşulup gerçek adının ilk defa senin söylediğini görünce şaşırdım gerçekten .Bu arada mosh punk,hardcore ve heavy metal müziği eşliğinde etrafta hoplayıp zıplamak ve çevresindekilere çarpmak olarak tarif edilecek dans türüdür.

Yorum

Bende şaşırdım desem yeridir 3 sayfadır cevap verilmemiş duruma el atayım dedim

Yorum

Benden önce yazılmış olan mesajlara tam bakamadım.Söylediklerim daha önce forumda geçmiş olabilirse kusuruma bakmayın
          Söylentiye göre Ozzy Osbourne'un büyükannesi Ozzy'ye yaparmış bu hareketi.Sebebini tam olarak hatırlamıyorum.Korkutarak uslu tutmak için vs. olabilir.Bu hareket şeytanı temsil eder.Sağdaki ve soldaki parmaklar şeytanın boynuzlarıdır.Ozzy konserlere çıkmaya başladığında seyircilere dönerek bu hareketi yapar ve bu hareket zamanın metalcileri tarafından tutulup bu güne dek gelir.Sanırım hikayesi böyle birşeydi

Yorum

******** sıkma yarışı devam ediyo beyler yok mu arttıran

Yazdıklarınızı önce düşünce mekanizmalarınızdan geçirip öyle yazmanızda fayda var. Elleriniz aklınızdan hızlı gitmesin. Üsluba dikkat!Karneniz düzenlendi..

-mygitar-[/color]

Yorum

k*çından sıkma yarışı devam ediyo beyler yok mu arttıran
              O zaman doğrusunu söylede öğrenelim.

Düzenleyen - erdoing on 10/02/2008 01:49:48

Yorum

erdoing'e katılıyorum !!

Yorum

k*çından sıkma yarışı devam ediyo beyler yok mu arttıran
                  Öncelikle buranın ahlaklı bir platform olduğunu belirtmekte fayda var.Ayrıca herkes bildiklerini yazıyor.Doğruyu biliyorsan yaz, bilmiyorsan da yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yap.Boşuna da saçmasapan yorumlar yazıp laf kalabalığı etme.Forum kirliliği denen bir şey var

Düzenleyen - nirvana_deniz on 11/02/2008 22:18:16

Yorum

**** karışık bi olaya döndü.mosh bildiimiz konserlerde yprıımız baş parmaan açık hali mi yoksa baş parmaan yuzuk ve orta parmaan ustundeki hali mi.yoksa daha farklı bişe mi

Yorum

.Bu arada mosh punk,hardcore ve heavy metal müziği eşliğinde etrafta hoplayıp zıplamak ve çevresindekilere çarpmak olarak tarif edilecek dans türüdür
                      Pogo olmasın o ?

Düzenleyen - WhisKy on 12/02/2008 17:08:51

Yorum

Bu soru ne zaman sorulacak diye bekliyordum .Mosh insanların birbirine amaçsızca çarpmasıdır (Sid Vicious tarafından icat edilmiş sanırım ),pogo ise diğer insanlara doğru zıplayıp çarpmaktır.Mosh'a örnek vermek gerekirse Nirvana'nın Smells Like Teen Spirit şarkısının klibinde seyirciler 2. dakikadan sonra mosh yapmaya başlıyorlar.

Düzenleyen - tolqa_slash on 12/02/2008 18:02:30

Yorum

Horned Hand. Nazar deydirme gibi bi olayı da vardı sanırım. Yanlış hatırlıyor da olabilirim . Headbanger's Journey geçmişti sanırım ama acayip derecede sallıyor olabilirim dediğim gibi

Yorum

Alice Cooper'ın iddiasına göre bu hareketi ilk yapan kişi kendisidir.Ancak ilk yapanın Ronnie James Dio olduğu kesindir.Holiii dayvaaa Bu meşhur polemik yüzünden Dio ile Cooper'ın arasının yıllardır bozuk olduğu da bir şehir efsanesidir.

Türkiye'de ise bu hareketi ilk yapan rahmetli Barış Manço'dur.Hatta kendisi hakkında çıkarılan ülkücü söylentileri biraz da bu hareketin yanlış anlaşılmasından kaynaklanmaktadır.

Yorum

Metal: A Headbangers Journey adlı belgesel tarzı filmde şu anda hatırlayamıyorum dio'nun solisti galiba kısa boylu bi adam bahsediyordu. Büyükannesi'nin bi batıl inancıymış koruyormuş nazardan sanırım onada ilginç gelmiş konserlerde kullanmaya başlamış.Ben onun yalancısıyım

Yorum

The leading metal news, metal music video and metal tour date source on the internet. Get your fix of Metal Injection!

Doğrudan tanımı yapılmamış ama "boynuz" olarak geçiyor bu sitede
                                Not:Her yazıdan sonra var,küçük yazıldığı için gözden kaçabilir.

Düzenleyen - benimben on 08/06/2008 20:09:50

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X